RIVALE

RIVALE

Modelul de mașini de tăiat cu laser RIVALE este proiectat pentru a garanta o productivitate înaltă, precizie și fiabilitate. Acest model are un raport calitate-preț foarte avantajos și este mașina ideală pentru cei care intră pentru prima dată în lumea laserelor, menținând în același timp garanția calității unui produs complet italian la un preț competitiv.

RIVALE se caracterizează prin performanțe excelente, cu o accelerație de 1G și o viteză maximă de 140 m/min. Este potrivit în special pentru tăierea diferitelor materiale, inclusiv a celor foarte reflectorizante, și are capacitatea de a tăia oțel carbon de până la 25 mm grosime, cu o sursă laser de până la 6 kW de putere.

Soliditatea constructivă a Warcom și utilizarea celor mai moderne rezonatoare laser de înaltă eficiență reduc la minim costurile de întreținere și consumul de energie.

Panoul electric integrat și designul său elegant și compact permit RIVALE să aibă o amprentă redusă în departamentele de producție ale unei companii.

Gama RIVALE poate fi echipată cu sisteme de blocare pentru încărcarea/descărcarea automată atât a foii de metal, cât și a pieselor prelucrate și poate fi, de asemenea, echipată cu magazine verticale automate.

Aceste interblocări permit optimizarea procesului de producție, oferind posibilitatea de a lucra cu o instalație complet automată și nepilotată.

VEZI PRODUSUL 360°

Mai multe informații despre RIVALE

Cât costă RIVALE

SOLICITĂ OFERTA

Completează formularul de contact și vei fi contactat de unul dintre colegi.