EVOLUTA

EVOLUTA

EVOLUTA revoluționează radical procesul de îndoere, impunându-se ca un nou punct de referință pentru cei care se uită spre viitor. Studiul și proiectarea presei EVOLUTA au avut obiectivul fundamental de a crea o presă de îndoire inovatoare, cu o aplicare a procesului de îndoire tehnologic UNIC. Datorită tehnologiei FCS (Sistem de Compensare Completă) cu dublă compensare automată în „timp real”, veți obține rezultate perfecte în procesul de îndoire.

Evoluția unității hidraulice permite obținerea unei performanțe ridicate a mișcării pistonului, cu viteze de apropiere și retragere de până la 220 mm/sec. EVOLUTA este echipată cu o deschidere și o cursă crescute, sistem de comunicare CAN/BUS, schimbător de căldură, pompă standard silențioasă și ecran tactil CNC TALENTO de 21 de inch. Datorită acestor soluții, se asigură uniformitatea, repetabilitatea și planitatea profilului de tablă îndoită cu orice tip de material și grosime.

Presa EVOLUTA este fabricată cu componente și materiale de înaltă calitate și dispune de un design rafinat, o garanție a calității realizate de WARCOM.

VEZI PRODUSUL 360°

Mai multe informații despre EVOLUTA

Cât costă EVOLUTA?

SOLICITĂ OFERTA

Completează formularul de contact și vei fi contactat de unul dintre colegi.