PRESA GENIUS BEND

Mașina de îndoit cu presă HARSLE GENIUS din seria GENIUS este un exemplu reprezentativ al mașinilor noastre cu presă electro-hidraulică. Este iubită de clienți pentru funcțiile sale puternice și raportul preț-performanță super-înalt.

Mașina de îndoit CNC din seria GENIUS are o precizie mare, viteză mare de îndoire și costuri reduse de energie. Sistemul de sprijin este condus de motoare digitale AC servo, șurub cu bile de precizie și ghid liniar, toate de la prima marcă. Precizia îndoirii este garantată de sistemul servo electro-hidraulic, controlul complet în buclă închisă și sistemul hidraulic de îndreptare.

Cadru general este sudat din placă de oțel, temperat și vibrat din nou pentru a elimina stresul, și este vopsit cu vopsea anti-rugină după vopsirea suprafeței cadrului.

DESCĂRCAȚI ACUM CATALOGUL PRESEI GENIUS

TEL: 0040 760 679 519

ÎNDREPTARE PERFECTĂ ȘI RAPIDĂ

PRESĂ HARSLE GENIUS

PRECIZIE RIDICATĂ

Cu sistemul electro-hidraulic servo, control complet în buclă închisă a sincronizării și sistemul hidraulic de îndreptare pentru a garanta.

Ușor de controlat

Programare 2D și simulare 3D a secvenței de îndoire.

Funcții puternice

Cu sistemul de îndreptare, cleme cu eliberare cu o singură atingere, software offline, comutator pedală multifuncțional, protecție fotoelectrică din spate, etc.

Ușor de utilizat

Design ergonomic și prietenos pentru utilizator pentru o oboseală redusă în timpul operațiilor.

CONTROLER DA-69T

DA-69T oferă programare 2D și 3D, care include calculul automat al secvenței de îndoire și detectarea coliziunilor. Configurare completă a mașinii 3D cu mai multe stații de scule, oferind feedback real asupra fezabilității produsului și manipulării.

Aplicarea software-ului offline pe mașinile cu presă HARSLE permite operatorului să programeze offline pe un computer la distanță și apoi să producă efectiv pe presă…

CONTROLER DA-66T

DA-66T oferă programare 2D care include calculul automat al secvenței de îndoire și detectarea coliziunilor. Configurare completă a mașinii 3D cu mai multe stații de scule, oferind feedback real asupra fezabilității produsului și manipulării.

Aplicarea software-ului offline pe mașinile cu presă HARSLE permite operatorului să programeze offline pe un computer la distanță și apoi să producă efectiv pe presă…

CONTROLER S650

Controlerul S650 este cel mai performant din clasa compactă și este proiectat pentru a controla mașini cu până la opt axe. Ecranul tactil de 15″ oferă un confort excelent operatorului, sporind avantajele unei interfețe grafice complete. Include calculul automat al secvenței de îndoire pentru a reduce risipa de material. Baza de date a materialelor sau compensarea predictivă sunt disponibile ca opțiuni. Corecția în grade a îndreptării, îndreptare dinamică, este disponibilă pentru…

CONTROLER S860W

S860W este o interfață reînnoită, special concepută pentru ecranul multi-touch. Este disponibilă ca alternativă la cunoscuta interfață ESA S650W. S860W poate afișa cel mai bun din orice desen 3D pe care clientul dorește să-l instaleze în el. Susține lucrarea proiectată manual. Importul direct al desenelor sculei (fișiere .dxf) și gestionarea bibliotecii de scule sunt disponibile. Managementul pumnului și matricei, măsurarea unghiului și corecția cu toate…

CONTROLER S875W

S875W este o interfață reînnoită, special concepută pentru ecranul multi-touch și este disponibilă ca alternativă la cunoscuta interfață ESA S650W. S875W poate afișa cel mai bun din orice desen 3D pe care clientul dorește să-l instaleze în el. Susține lucrarea proiectată manual. Importul direct al desenelor sculei (fișiere .dxf) și gestionarea bibliotecii de scule sunt disponibile. Managementul pumnului și matricei, măsurarea unghiului și corecția cu toate…

ECHIPARE STANDARD

SISTEM DE ÎNDREPTARE

Sistemul de îndreptare de pe presa de la HARSLE permite corectarea automată a posibilelor deformări în timpul îndoirii. Astfel, unghiul de îndoire rămâne constant pe întreaga piesă de lucru.

ECHIPARE STANDARD

SUPORT CNC (BACKGUAGE)

Până la 6 axe de control pentru sprijinul CNC asigură îndoirea flexibilă conform cerințelor clienților. Precizie ridicată cu șuruburi cu bile de precizie și ghid liniar.

ECHIPARE STANDARD

Clamă rapidă cu eliberare cu o singură cheie

Clama rapidă cu eliberare cu o singură cheie asigură schimbarea rapidă și sigură a sculei, cu cerințe stricte privind calitatea și standardele de achiziție a materiilor prime, ceea ce previne căderea sculei.

ECHIPARE STANDARD

SOFTWARE OFFLINE

Software-ul Profile-T3D permite programarea și simularea offline a procesului de îndoire. Este instalat pe un computer la distanță și maximizează eficiența și producția presei de la HARSLE.

ECHIPARE STANDARD

Comutator multifuncțional pedală

HARSLE a actualizat comutatorul cu pedala la o nouă generație, cu un design de comutator unic, role montate în față, comutator de oprire de urgență și buton de revenire, toate pentru o operare mai ușoară și mai inteligentă.

ECHIPARE STANDARD

Cortină luminoasă de siguranță

Cortina luminoasă pe care HARSLE o alege provine de la mărci bine-cunoscute, cu performanțe perfecte, oferind o soluție extrem de eficientă atât pentru siguranța operatorului, cât și pentru productivitatea mașinii.

SOLICITĂ OFERTA

Completează formularul de contact și vei fi contactat de unul dintre colegi.