DESPRE CNC UTILAJE

Furnizăm doar utilaje CNC de la productăori internaționali de top, echipamente fiabile, durabile și de înaltă precizie.

DESPRE NOI

DE CE SĂ ALEGEȚI CA PARTENER CNC UTILAJE

Cu o experiență bogată și o reputație solidă, de peste 20 de ani, suntem partenerul dumneavoastră de încredere în ceea ce privește eficiența și precizia în producție.

Cnc Utilaje face parte din Endress Zenessis Group, lideri în furnizarea utilajelor CNC de înaltă calitate și a soluțiilor tehnologice avansate pentru prelucrarea materialelor în diverse industrii.

Mașinile CNC (Computer Numerical Control) sunt dispozitive utilizate în prelucrarea materialelor pentru a crea piese și componente, cu precizie ridicată. Aceste utilaje sunt controlate de computere și sunt capabile să efectueze operații complexe de tăiere, găurire, frezare, strunjire și alte procese de prelucrare a materialelor.

CALITATE

Furnizăm doar utilaje CNC de la producători internationali de top, echipamente fiabile, durabile și de înaltă precizie.

Asistență tehnică profesională

Echipa noastră de experți tehnici este întotdeauna disponibilă pentru a vă oferi asistență și consultanță pentru a vă ajuta să alegeți echipamentul potrivit nevoilor dumneavoastră.

Soluții personalizate

Suntem constienți de faptul că, fiecare afacere are nevoi unice, de aceea, suntem pregătiți pentru a vă oferi soluții personalizate, pentru satisfacerea cerințelor specifice.

În pas cu tehnologia

Suntem la curent cu cea mai nouă tehnologie în domeniul prelucrării de materiale, de aceea, vă punem la dispoziție cele mai moderne echipamente CNC.

furnizor din domeniul industrial

Endress Zenessis Group este un important furnizor din domeniul industrial de excepție care impune standarde noi în domeniul tehnologiei și inovației.

Cu o prezență puternica pe piața europeană, grupul nostru este o forță motrică în industria generatoarelor de curent, utilajelor de construcții, prelucrării metalelor și industriei auto.

Zenessis

Sub brandul Zenessis, suntem lideri incontestabili în producția de generatoare de curent.

ENERGIA VIITORULUI

Endress Power

Endress Power este sinonim cu excelența în furnizarea de utilaje de construcții.

CONSTRUIM VIITORUL

Endress Automotive

În cadrul Endress Zenessis Group, excelența nu se limitează la tehnologii fixe. Prin Endress Automotive, aducem inovația și performanța în industria auto.

CĂLĂTORIND ÎN SIGURANȚĂ

Endress Laser

Suntem forța din spatele transformării metalelor în opere de artă tehnologică. Ca producători de mașini de debitare laser de vârf și abkant-uri avansate, înfăptuim conexiunea perfectă între viziunea ta și metal.

MAEȘTRI AI PRELUCRĂRII METALELOR

SOLICITĂ OFERTA

Completează formularul de contact și vei fi contactat de unul dintre colegi.