Plasma CNCMașini de tăiat

KUTAVAR este o mașină de tăiat cu plasmă CNC de înaltă precizie, cu performanțe ridicate și robustă, proiectată să fie simplă și intuitivă.

Calitatea și repetabilitatea sunt elementele de bază ale fiecărei mașini KUTAVAR. În lucrul conform standardului industriei de tăiere termică, ISO 9013:2017, alinierea, stabilitatea și precizia sunt critice pentru performanța mașinii atunci când se așteaptă o calitate constantă a suprafeței de tăiere curată.

Table_Chappy_C1 (1)Table_Chappy_WF_C1
MANUFACTURă BRITANICĂ

KUTAVAR - Proiectat și fabricat pentru a fi cel mai bun din clasă

Am luat în considerare fiecare detaliu, proiectând fiecare componentă individuală pentru a se potrivi perfect și a produce mașini pe care clienții noștri le cer.

O mașină care este inginerită și construită solid, capabilă să performeze constant în cele mai provocatoare medii de lucru, în timp ce asigură o precizie garantată.

Dimensiunea de tăiere a mesei cu plasmă CNC

Dimensiunile standard ale mesei CNC Plasma Kutavar pot fi găsite mai jos. Toate dimensiunile sunt exprimate în milimetri. În cazul în care un client dorește să specifica o mașină în afara dimensiunilor standard produse, vă rugăm să discutați cu noi, deoarece am putea oferi o soluție personalizată.

Sursa Hypertherm
SURSA KJELLBERG

Opțiuni cutie de viteze și motor

Configurabil cu motoare pas cu cuplu NEMA 34 sau servomotoare NEMA 34 cu encoder, combinate cu cutii de viteze planetare de înaltă precizie cu un raport de transmisie de 10:1.

MOTOR STEPPER

Includerea motoarelor cu pași permite obținerea unui cuplu neted și stabil la viteze mai mici. Viteza nominală a motoarelor cu pași este mai mică decât cea atinsă de motoarele servo, ca urmare a electromotoarelor inverse care determină o reducere a cuplului în timpul accelerării și creșterii vitezei. Motoarele industriale cu pași au un cost mai scăzut în comparație cu motoarele servo.

NEMA 34, 2.08 V CC, motor cu pași de mare cuplu cu 2 stack-uri. Motorul are un cuplu, curent, viteză și putere nominală de 5,5 Nm, 6,3A, 750 rpm și 420 W, respectiv.

SERVOMOTOARE

Utilizarea motoarelor servo poate permite obținerea unor rate de viteză mai ridicate la traversare decât un motor cu pași, oferind în același timp un grad mai mare de precizie pozițională datorită feedback-ului în circuit închis și permite generarea unui cuplu mai mare în timpul accelerării și creșterii vitezei. Motoarele servo industriale au un cost mai mare în comparație cu motoarele cu pași.

NEMA 34, motor servo fără perii cu cuplu continuu de 80 V CC. Motorul are un cuplu, curent, viteză și putere nominală de 1,3 Nm, 6,5A, 3.000 rpm și 420 W, respectiv.

ADAPTAT NEVOILOR DVS. DE TĂIERE

Suplimente opționale pentru mașina dvs. CNC

EPURARE CU APĂ
COMPRESOR BOGE S ECO DR
CAP DE GRAVARE
VENTILATOR EXTRACȚIE
EXTRACTOR KEMPER PLASMAFIL
LAMELE HVAC

Tip de extracție

Mașinile CNC cu plasmă KUTAVAR sunt disponibile în două variante: cu extracție cu apă sau cu extracție zonală. Toate mașinile sunt extrem de configurabile, proiectate pentru utilizare atât cu aer, cât și cu plasmă de înaltă definiție.

KUTAVAR are capacitatea de a incorpora tăierea cu gaz *oxi-combustibil, în plus față de plasmă, permițând tăieri cu grosimi de până la 100 mm în oțel carbon. Acest lucru este posibil datorită designului robust al mașinii, cu încărcături permise de până la 5.000 kg. (*Notă: Mașinile cu extracție zonală doar).

pat cu apă

Plăcile mașinii sunt plasate într-un rezervor care este umplut cu o combinație de apă și fluid biologic.

Apa este folosită pentru a captura particulele metalice provenite de la material în timpul procesului de tăiere, iar vaporii de abur sunt emiși în atmosferă din cauza căldurii generate.

Biologicut este un aditiv chimic care are proprietăți antirugină și este folosit pentru a elimina orice dezvoltare a bacteriilor în apă.

EXTRACȚIE ZONATĂ

Configurația mesei mașinii constă în recipiente, tăvi și plăci. Sania mașinii deschide în consecință barierele zonale, oferind o aspirație puternică localizată în zona în care plasma funcționează, extrăgând în același timp gazele și fumul prin intermediul unui ventilator de extracție sau printr-un sistem central de extracție și filtrare.

Operatorii pot lucra într-un mediu fără fum și praf cu această configurație a mesei.

GALERIE

PERFORMANȚĂ LA STANDARDE RIDICATE

CONFIGUREAZĂ-ȚI SINGUR PRODUSUL KUTAVAR

Utilizând configuratorul nostru, puteți specifica ușor o mașină CNC cu plasmă în funcție de cerințele dvs. exacte. Începeți prin selectarea seriei de mese, dimensiunii mesei, sursei de alimentare și a oricăror opțiuni facultative. Unul dintre experții noștri vă va contacta pentru a vă furniza o ofertă personalizată.

SOLICITĂ OFERTA

Completează formularul de contact și vei fi contactat de unul dintre colegi.