SOFTWARE SIMPLU, PUTERNIC, INTUITIV CAD/CAM/CNC

SIMPLU DAR PUTERNIC

Dacă aveți puțină sau deloc experiență în CAD, software-ul KUTAVAR vă face lucrurile simple. În suita sa CAD 2D, puteți crea rapid propria formă, importa fișiere DXF sau DWG, imagini siluetă sau puteți alege din biblioteca de forme pre-desenate.

Soluție complet integrată

Cu diagrame integrate pentru plasmă și oxi-combustibil, inclusiv Hypertherm, Kjellberg și alte mărci populare, eliminați ghicitul din parametrii de tăiere importanți, cum ar fi viteza de avans, lățimea de tăiere, înălțimea de tăiere și tensiunea.

De la design la tăiere

De la modificarea desenelor la aranjarea mai multor piese sau la crearea găurilor gata pentru șuruburi, KUTAVAR face procesul de la design la tăiere fără probleme, punând la dispoziție tăiere de înaltă calitate la îndemâna dvs.

Control avansat

Controlurile avansate fac tăierea mai ușoară și mai eficientă ca niciodată. Funcții precum aranjarea automată a pieselor pe foaie pentru a minimiza risipa în timpul tăierii fac parte din opțiunile oferite.

Calculul costurilor

Calculați ușor prețul fiecărei piese în funcție de greutatea materialului introducând prețul pe kilogram.

PREZENTARE SOFTWARE

Complet integrat CAD, CAM și CUT pentru tăiere 2D. De la design la tăiere, software-ul nostru este intuitiv în utilizare și plin de funcționalități. Vizionați videoclipul nostru de prezentare generală.

Rulează videoul
Caracteristici CAD
Caracteristici CAM
Caracteristici CNC
Caracteristici APLICAȚIE
CAD > CAM > CNC

Experimentați puterea software-ului nostru

Software-ul nostru intuitiv CNC creează traiectorii ale sculei precise în mod instantaneu și vă permite să treceți rapid și ușor de la desen la traiectorie de sculă și tăiere. Cea mai bună modalitate de a experimenta puterea software-ului nostru este printr-o demonstrație personală.

VIDEO SOFTWARE

Prezentare generală a așezării pieselor
Prezentare generală a importului de siluete
Prezentare generală a formelor

SOLICITĂ OFERTA

Completează formularul de contact și vei fi contactat de unul dintre colegi.